Vader in cel voor stelen doksen; 4 gezinsleden heengezonden
19 Jan 2020, 10:36
foto


Vader Dharminderkumar S. (45) is in verzekering gesteld. Zijn vrouw Sangeeta S. (45) en hun vier zonen Satish R. (21), R.S. (15), S.R. (14) en G.S. (12), zijn na verhoor heengezonden. Een benadeelde deed aangifte voor diefstal van zijn twee doksen, een kip en een gascilinder. 

De wetsdienaren hebben een grondig onderzoek ingesteld op de plaats van het gebeurde alsmede een buurtonderzoek.
Enkele getuigen die de diefstal hebben waargenomen, gaven de politie te kennen dat Dharminderkumar S. en zijn zonen zich aan het strafbare feit schuldig hebben gemaakt. Volgens hun verklaring zagen zij toen de vader en zijn zonen via het achtererf naar de kippenren liepen en daarna de doksen en de kip wegnamen.

De zonen hebben tijdens de voorgeleiding een volmondige bekentenis afgelegd. Zij verklaarden aan de politie dat zij daadwerkelijk met hun vader de doksen en de kip hadden gestolen. Deze dieren werden in eerste instantie in de woonkamer verstopt, waarna ze in de auto van de moeder werden geplaatst. Verder gaven de kinderen aan dat de doksen door hun ouders zijn verkocht. Ondanks de verklaringen van de zonen, ontkennen de ouders zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. De gascilinder is nog niet achterhaald, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March