Bedrijfsleven organisaties wonen informatiesessie dam bij
07 Jan 2020, 01:57
foto
Vertegenwoordigers van de VSB, KKF, ASFA en VSW zijn gezamenlijk ontvangen door president Desi Bouterse. Hij informeert de politieke partijen en sociale partners over de overdracht van de Afobakadam. (Foto: NII)


De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), de Associatie van Surinaamse Fabrikanten (ASFA) en de Vereniging Surinaamse Winkeliers (VSW) zijn maandag ingegaan op de uitnodiging van president Desi Bouterse. Zij hebben de informatiesessie bijgewoond rond de overname van de Afobakadam. 

De bedrijfslevenorganisaties gaven aan in een gezamenlijke verklaring te zullen ingaan op het onderhoud met de president. Namens de VSB, ASFA en VSW waren onder andere respectievelijk de voorzitters Bryan Renten, Wilgo Bilkerdijk en Raymond Hasnoe aanwezig, meldt het Nationaal Informatie Instituut. 

De president wordt bij deze informatiesessies op het presidentieel paleis bijgestaan door minister Sergio Akiemboto van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), Dilip Sardjoe, die aan het hoofd zat van de onderhandelingscommissie met Alcoa, en Faizel Abdoelgafoer. 

De informatiesessies gingen vorige week van start met de parlementaire oppositiepartijen, waarvan de VHP, ABOP, PL, DOE en PALU naar het presidentieel paleis kwamen. 

Advertenties