Drie mannen aangehouden vrijheidsberoving en mishandeling
13 Dec, 16:37
foto


R.P. (36) is van zijn vrijheid beroofd en mishandeld. De verdachten Gregory F. (45), Eric B.(54) en Detles B.(37) zijn aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in het district Commewijne. Zij zijn overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt. Het drietal wordt onder andere verdacht van vrijheidsberoving, mishandeling en overtreding van de Vuurwapen Wet.

Uit het voorlopige politioneel onderzoek dat de drie mannen R.P. hadden ontmoet ergens in Paramaribo-noord. R.P. nam plaats in het voertuig van de mannen om te praten over een geldkwestie tussen zijn vriendin en een van de verdachten.
Het gesprek liep zodanig uit de hand dat R.P. door de drie verdachten werd mishandeld en van zijn vrijheid werd beroofd. Zij reden vervolgens met hem vanuit Paramaribo naar Commewijne. Een politieambtenaar, die in zijn voertuig reed, zag dat een man uit een auto wilde springen maar dat die werd tegengehouden door andere mannen in de auto.

De politieman zette de achtervolging in en het gelukte hem de auto in kwestie klem te rijden. Kort nadat de politieman de auto had klemgereden arriveerden collega’s van het RBTP ter plaatse aangezien de politieman om assistentie had gevraagd terwijl hij bezig was met de achtervolging. De verdachten werden aangehouden nadat R.P. had verteld wat er is gebeurd. 

In de auto van de verdachten werd een vuistvuurwapen met scherpe patronen aangetroffen. Hangende het onderzoek werd de auto en het vuurwapen in beslag genomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relaitons. 

Monday 10 August
Sunday 09 August