9-jarige schoolkind aangereden; chauffeur heeft geen rijbewijs
24 Nov 2019, 12:27
foto


Een negenjarige schoolkind is aangereden door de 22-jarige Arnold P. Hij is na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie van Santo Dorp. Het meisje is opgenomen op de kinderafdeling van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De situatie van het schoolkind is nog zorgelijk, meldt de politie Public Relations. 

Arnold P. reed het schoolkind afgelopen week aan aan de Katwijkweg. Na de aanrijding belandde zowel het kind als het voertuig met de autobestuurder in de trens. Arnold kroop uit de auto en koos het hazenpad. Het meisje dat gekleed was in een schooluniform, werd door een moedige buurtbewoner uit de trens gehaald. Zij was niet aanspreekbaar en is met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

De chauffeur die geen letsels heeft opgelopen, meldde zich binnen de vier uren aan op het politiebureau. Hij werd  direct aangehouden en voorgeleid. De autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May