190 Coronianen hebben grondpapieren ontvangen
23 Nov 2019, 12:41
foto
Coronianen krijgen hun grondpapieren. Er komt een tweede ronde om de achterstand in te lopen. (Foto: RGB/NII)


190 Coronianen hebben vrijdag hun grondpapieren in ontvangst genomen. Dit is de eerste ronde en er zal een tweede ronde komen", zei minister Lekhram Soerdjan van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer bij de uitreiking. Het ministerie is landelijk bezig om de achterstand in te lopen. Ook in het weekend werken de ambtenaren van het ministerie om alle zaken af te ronden. 

Districtscommissaris Remi Tarnadie is ingenomen met het bezoek van de minister en hoopt dat dit niet de eerste en laatste keer zal zijn. Na de felicitaties benadrukte de minister nogmaals dat de mensen de juiste stappen moeten volgen ter afronding van hun aanvraag. Aan degenen die nog niet aan de beurt zijn, vroeg hij nog even geduld te betrachten. 

De bewindsman zei dat Coronie op verschillende gebieden veel potentie bezit. "Deze potentie kan tot ontwikkeling komen als alles goed is geordend, onder andere grondbeheer. Het ministerie zal erop toezien dat alles zo gauw mogelijk wordt afgerond, meldt het Nationaal Informatie Instituut. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May