Verdachten en heler de bak in
07 Nov, 16:53
foto


Vier verdachten zijn door rechercheurs van de regio's Midden en Paramaribo aangehouden. De tenlastelegging is diefstal door middel van geweldpleging. Op klaarlichte dag is een vrouw op 4 november in haar woning overvallen door Kenneth M. alias Bomba (51) en zijn kompaan Gerron M. (32). Deze criminelen hebben sieraden en een geldbedrag buit gemaakt.

Tijdens een gezamenlijke onderzoek van de twee recherche diensten zijn Kenneth M. en Gerron M. in beeld gebracht. Enkele uren na de overval werden zij aangehouden. Intussen was een deel van de buit al in handen gekomen van twee helers. Het gaat om een bij de politie welbekende heler Delvano, P. alias Lopez (32) en de heler Naraindath M. (56). 

De politie heeft een groot deel van de buit teruggevonden op de overvallers en de helers. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Kenneth M., Gerron, M. en Delvano, P. in verzekering gesteld. Naraindath, M. is na verhoor door de politie heengezonden. De recherche van Regio Midden onderzoekt deze zaak verder, meldt de politie Public Relations. 

Saturday 25 January
Friday 24 January
Thursday 23 January