Ramdien Sardjoe lanceert website politiek carrière
28 Oct 2019, 04:41
foto
Ramdien Sardjoe overhandigt het eerste exemplaar van het boek met inhoudsopgave over de website aan VHP-voorzitter Chan Santokhi.


Ere-voorzitter van de VHP, Ramdien Sardjoe, heeft in stichting 'de Olifant' zijn website, gelanceerd. De website bevat zijn biografie en geeft een goed beeld van zijn lange politieke carrière. Hij geeft ook informatie over de periode 1964 tot 2011. Bij de launch heeft Sardjoe het eerste exemplaar van het boek over de inhoudsopgave van de website aan VHP voorzitter Chan Santokhi overhandigd. 

Santokhi is blij met de website en merkte op dat de informatie vooral voor de jeugd belangrijk is. Op deze website toont Sardjoe een veel informatie middels foto's, toespraken en video's over zijn jeugd, politieke en de parlementaire periode vanaf de jaren 1961, tot aan zijn functioneren als voorzitter van De Nationale Assemblee. Ook aan zijn functioneren in ACP -EU verband en de nationale en internationale toespraken wordt aandacht besteed. De website heeft Sardjoe opgedragen aan zijn vader Sewshanker Sardjoe. 

Sardjoe zegt dat veel data, informatie, foto's en video's, een historische waarde hebben. Dat is voor hem het meest belangrijke motief geweest voor de aanmaak van de website. Rick Arron heeft de eerste aanzet gegeven tot het aanmaken en vergaren van referenties en data voor Sardjoe. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May