Vierde succesvolle Kar Festival  achter de rug
22 Sep, 10:34
foto
De kar van ISKCON is getrokken door toegewijden en belangstellenden vanuit Weg naar Zee.


(Aangeboden)

ISKCON (Internationale Gemeenschap voor Krishna Bewustzijn) Suriname heeft de vierde opeenvolgende Ratha Yatra (kar festival) achter de rug. Onder opzwepende muzikale begeleiding van een kirtan groep uit Guyana is de prachtig versierde kar met de beeldgedaanten van Sri Jagannath, Sri Baladeva en Sri Subhadra Maharani getrokken door toegewijden en belangstellenden vanuit Weg naar Zee naar de ISKCON tempel aan de Kwattaweg. 

De organisatie heeft zich alle moeite getroost om dit jaarlijks terugkerend evenement tot een succes te maken. 
Er is onderweg geofferd voedsel verdeeld en hebben weggebruikers de genade van het aanschouwen van Their Lordships verkregen. Wij danken het Ratha Yatra team onder leiding van de tempel president Anirudha Das (drs. Anil Mansaram). Dank gaat uit naar alle toegewijden uit binnen- en buitenland die zich enorme moeite hebben getroost om aanwezig te zijn.  Van het jaar zijn er toegewijden uit 8 landen bij elkaar gekomen, vanaf India tot Venezuela en Europa. 
Wij danken in het bijzonder onze donateurs. Zonder de bijdrage van deze donateurs zou dit festival niet mogelijk zijn geweest. De rij wordt aangevoerd door president Bouterse, vicepresident Adhin en minister Hoefdraad. Onze hartgrondige dank aan eenieder. Moge de Genade van Lord Jagannath u ten deel vallen. 

Hare Krishna 

Sharmila Kalidien -Mansaram 
(Geetapriye Radha Devi Dasi)