27-jarige bestuurder overleden aan de Bomaweg
29 Aug 2019, 15:34
foto


Kamlesh Khoesial is vanochtend bij een verkeersongeval aan de Bomaweg, ter hoogte van de Verlengde Welgedacht C weg, overleden. De 27-jarige was samen met zijn vrouw en twee jonge kinderen in de auto op het moment van het ongeval. De vrouw en de kinderen van 2 en 5 jaar kwamen met de schrik vrij.

Volgens de verklaring van de vrouw kwamen zij vanochtend omstreeks twee uur van een feest, waar de man alcohol had genuttigd. Onderweg naar huis kreeg het echtpaar een woordenwisseling. Tijdens de ruzie zou de man plotseling krachtig hebben afgeremd, waardoor hij de controle over de besturing van het voertuig verloor. De auto geraakte van de weg en belandde vervolgens in de langs de weg lopende trens.

De man had geen veiligheidsgordel om. Ook was de ruit van de portier aan bestuurszijde open. De politie vermoedt dat de 27-jarige bestuurder een fatale slag aan zijn hoofd of hals heeft gehd, omdat zijn hoofd buiten het voertuig hing. De man is met behulp van de brandweer uit het voertuig gehaald. Hij was nog voor de aankomst van de hulpdiensten overleden.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat het lijk van de man is afgestaan aan de nabestaanden. Hij is de 49e verkeersdode voor dit jaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May