Lions club Para huldigt best geslaagden Mulo-leerlingen
12 Aug, 22:42
foto
Trotse best geslaagde Mulo-B leerling district Para, Nick Pierre van Mulo Onverdacht. Hij ontvangt een award uit handen van
President Carlos dos Ramos van Lions Club Para.


Lions Club Para heeft de best geslaagde leerlingen van Mulo A en B zaterdag gehuldigd. De best geslaagden kwamen in aanmerking voor een certificaat en een waardebon voor de aankoop van schoolbenodigdheden. De overall best geslaagde van Mulo-A in Para is Laverne Aramaké (Mulo Paranam) en van Mulo-B, Nick Pierre van Mulo Onverdacht. Zij ontvingen uit handen van de president van de club, Carlos dos Ramos een award.

Het Lions verenigingsjaar is op 1 juli begonnen. De commissie Service Chair is gelijk gestart met de voorbereidingen voor de uitvoering van het Schoolwaarderingsproject. Dit project is voor de derde opeenvolgende keer gehouden in combinatie met de twee best geslaagden van het LBO (Lager Beroepsonderwijs).

De feestelijke bijeenkomst is gehouden in het Multifunctioneel Centrum van het districtscommissariaat Para te Onverwacht. Tijdens de verschillende toespraken is de geslaagden gevraagd om de focus te leggen op hun studie en het maken van een studieplanning. Na de adviezen over hun toekomst, konden de geslaagden genieten van een optreden van een lokale Zumba-groep, van lekker eten en drinken.  Komende zaterdag vindt de huldiging plaats van de best geslaagde leerlingen voor de GLO toets van de basisscholen in het district Para.