HVB wil hervorming en vernieuwing op velerlei gebieden
29 Jul 2019, 10:33
foto
HVB-voorzitter Mike Noersalim (tweede van links) met de vrijdag geïnstalleerde kern van Blauwgrond.


De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) heeft op een vergadering aan de Commissaris Roblesweg te Blauwgrond de nadruk gelegd op het onderwijs. De aanpak van zittenblijvers en het afstemmen van het onderwijs op de behoeften van wat het land wil produceren en exporteren moet goed zijn, om meer werkgelegenheid en welvaart te kunnen creëren.

“Beschouwt u de politiek niet als een ver-van-mijn-bed-show want het zijn politici die een land regeren. Vandaar dat de HVB wil gaan voor meer hervorming en vernieuwing op velerlei gebied. Wij gaan niet schelden op podia en beloven wat wij niet kunnen realiseren omdat het onder meer deze zaken zijn waardoor mensen het vertrouwen in de politiek verloren hebben. Dit is wereldwijd een tendens en wij willen met onze politiekvoering vooral degene die niet meer naar de stembus willen gaan maar ook anderen die nog steeds geen keus hebben kunnen maken weer vertrouwen inboezemen dat politiek in hoofdzaak het middel is die de toekomst van een samenleving bepaalt," benadrukte partijvoorzitter Mike Noersalim. 

De zware regenbui van vrijdagavond was geen sta-in-de-weg voor de bewoners van de Commissaris Roblesweg en omgeving om naar de politieke boodschappen van de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging, de H.V.B. te komen luisteren. 



Clyde Linger, Ronny Tirtawie en Marie Kartojoso mede-organisatoren van de avond riepen de jongeren op om te helpen bij het oplossen van de problemen waarmee de buurt te kampen heeft en niet te wachten op de overheid. Jair Kross van de HVB Jongerenraad tevens jeugdambassadeur heeft aangegeven dat het veldwerk van de HVB niet alleen bestaat uit het voeren van propaganda maar dat de partij ook verschillende trainingen verzorgt. “Hydroponics en ICT trainingen, lezingen ter bevordering van het ondernemerschap, cursus Mandarijn, adviezen over een gezonde levensstijl, zelfs schaakcursussen, voornamelijk voor jeugdigen worden er gegeven, maar ook dansen/bewegen behoren tot het pakket aan trainingen die de HVB de samenleving aanbiedt”, vulde hij aan. “Voorts is er een cursus budgettering in aantocht”, vervolgde hoofdbestuurslid Eddy Setrojojan. Alle organen van de HVB zijn betrokken bij voornoemde activiteiten. 

Noersalim gaf aan dat de partij het nobel streven heeft dat haar leden de medemens van dienst moeten zijn. “En dat doe je met kennis en helpen waar de nood het hoogst is”, sprak hij de leden van de kern die geïnstalleerd werd, de moed in. Ondanks de zware regenbui van vrijdagavond was de vergadering goed bezocht. De aanwezigen verzekerden de partijleiding dat Blauwgrond een zetel zal opleveren voor de HVB. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May