Robinhood verslikt zich in Papatam
27 Jul 2019, 08:32
foto


Robinhood heeft haar kansen om feilloos het kampioenschap te behalen verspeeld. Tegen laagvlieger Papatam kwam de tot nog toe ongeslagen landskampioen niet verder dan een 1-1 gelijkspel.  Met deze uitslag is Inter Moengo Tapoe in een gunstige positie om kampioen te worden in de SVB Eerste Divisie, echter mag de club uit Moengo zich in haar twee laatste wedstrijden geen misstap permitteren.

Papatam die vrijdag sterk voor de dag kwam in het Frank Essed stadion  stond geruime tijd met 1-0 voor. Jurmain Pinas van Papatam scoorde het eerste doelpunt. Papatam heeft van de vijf laatste wedstrijden voor Robinhood, slecht 1 weten te winnen en heeft vier op rij verloren. De ploeg uit Marowijne staat met 28 gespeelde wedstrijden op de 14e plaats en heeft nu 18 competitie punten. De ploeg is nog op rand van degradatie en moet hopen op verliespartijen van Acoconut. Deze club heeft nog twee wedstrijden te gaan waarvan een vandaag uit tegen Broki. Acoconut heeft nu 16 competitie punten en staat op de 15e plaats. 

Robinhood liep in deze thuiswedstrijd achter de feiten aan en kwam pas in het laatste kwartier op gelijke hoogte met de ploeg uit het oosten. De ploeg heeft twee wedstrijden achter elkaar gelijk gespeeld en kwam in beide partijen niet verder dan een gelijkspel. Deze kostbare puntenverlies kan de landskampioen de das om doen. 

Inter moet nog spelen tegen Transvaal en PVV. Deze wedstrijden worden pas volgend maand gespeeld. Robinhood heeft nog een wedstrijd te gaan en wel tegen Leo Victor welke later in augustus wordt gespeeld. Robinhood staat nog steeds aan kop in deze competitie, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld dan Inter Moengo Tapoe. Robinhood heeft 29 gespeeld en 73 competitie punten. Inter heeft 71 competitiepunten.

 

Ala-D Media

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May