Grondige aanpak binnenwegen Ramgoelam en Menkendam
30 Jun 2019, 16:28
foto
De binnenwegen van Ramgoelam te Latour en Menkendam worden aangepakt. Na de ontwatering worden de wegen bestraat. (Foto's: OWT&C)


Het landelijke bestratingsproject fase 1 moet de straten van Ramgoelam te Latour en Menkendam in goede staat brengen. Na de ontwatering worden de wegen bestraat. Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) heeft de werkzaamheden afgelopen week geïnspecteerd. 

Vijf binnenwegen worden in goede conditie gebracht. De werkzaamheden houden onder andere in, de aanpak van de riolering voor een betere afwatering en ook het bestraten van de wegen, meldt het ministerie via het Nationaal Informatie Instituut.  “Het is tijd om de wegen aan te pakken en de gemeenschap van dienst te zijn. We zijn bezig met een integrale aanpak om de mensen uit de misère te halen van wegen die moeilijk begaanbaar zijn en bij een regenval onder water lopen,” zei Chotkan in gesprek met buurtbewoners. 

Minister Chotkan benadrukt dat niet alleen het gebied Ramgoelam wordt aangepakt, maar dat er ook andere projecten zijn, die aan de beurt komen. Satish Mohan, onderdirecteur Natte Civiel Technische Werken van OWT&C, zegt dat het van belang is om deze wegen aan te pakken. Bij een kleine regenval stonden ze al blank. Dat alles moet straks tot het verleden gaan behoren, benadrukt hij. 

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May