Minister Chotkan installeert Taskforce 'Spoed Optreden'
20 Jun 2019, 04:36
foto
Minister Vijay Chotkan van OWT&C heeft maandag de Taskforce 'Spoed Optreden', geïnstalleerd.


Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) heeft maandag de Taskforce 'Spoed Optreden', geïnstalleerd. De voorzitter van de werkgroep is de onderdirecteur Technische Diensten van het directoraat Openbaar Groen, Anwar Moenne. De Taskforce zal infrastructurele werken die een spoedeisend karakter hebben, per wijk aanpakken.

Buurten zullen volgens minister Chotkan worden aangesproken, als er gemerkt wordt dat er een illegale dumpplaats is ontstaan in het gebied, omdat het ministerie van OWT&C geregeld vuil ophaalt in de districten Paramaribo en Wanica. Er zijn zaken waar structureel aandacht voor vereist is binnen een bepaalde organisatiesnelheid. Materiaal, rollend materieel, mankracht van de diverse afdelingen zullen met goed overleg ingezet worden vanuit één coördinatiepunt.

De Taskforce zal ook aandacht besteden aan burgers die verkeerd bouwen, met of zonder bouwvergunning. De aanpak zal integraal, gestructureerd en goed georganiseerd plaatsvinden. Het ministerie heeft een goede samenwerking met andere ministeries zoals Defensie, Justitie en Politie, Volksgezondheid, Regionale Ontwikkeling en Landbouw, Veeteelt en Visserij. Deze instanties zullen een schrijven ontvangen ten aanzien van de installatie van de Taskforce, waarin zij gevraagd zullen worden hun medewerking te verlenen.

OWT&C doet een beroep op de samenleving om ook mee te helpen en daar waar noodzakelijk de informatie aan het ministerie door te geven, meldt de voorlichting van het ministerie, via het Nationaal Informatie Instituut
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May