NDP brengt hulde aan moeders
12 May, 04:04
foto
Moederdag-bijeenkomst in Ocer. Verschillende sub-afdelingen van de NDP hebben activiteiten georganiseerd om hulde te brengen aan moeders.


Wereldwijd wordt iedere tweede zondag van de maand mei ter ere van alle vrouwen die moeder zijn extra liefde getoond. De Nationale Democratische Partij (NDP) eert en brengt hulde aan alle moeders die offers brengen om mede zorg te dragen voor de sterke uitstraling van hun gezin.

Moeders vormen een belangrijke hoeksteen van elke samenleving en moeten daarom gekoesterd worden. Ze worden veelal gezien en ervaren als de grote motivator binnen het gezin voor zowel de man, als de kinderen. 
Met bewondering wordt dikwijls gekeken naar de kracht en moed van werkende moeders en alleenstaande moeders. Deze moeders slagen erin om een balans te vinden tussen het maken van carrière en het vervullen van hun rol binnen het gezin.

Moederdag, is bij uitstek de dag om moeders in het zonnetje te zetten en stil te staan bij de waarde van de moeder. De NDP brengt hulde en geeft ode aan Surinaamse moeders, niet alleen vanuit het gegeven dat zij moeders zijn en om een stukje waardering te tonen aan deze speciale vrouwen en ontplooit activiteiten in de diverse districten, buurten en sociale instellingen.

De NDP-moeders worden vanaf vrijdag 10 tot en met zondag 12 mei in de bloemetjes gezet bij de speciaal voor hun georganiseerde activiteit in de subafdelingen waaronder: Welgelegen, Weg naar Zee, Rainville, Munder, Blauwgrond, Pontbuiten, Latour, Livorno, beekhuizen, Flora, Centrum, Santigron en Moengo.

Advertenties

Friday 21 February
Thursday 20 February
Wednesday 19 February