Emotionele reactie Bsc Gentle
11 May 2019, 08:32
foto


Niet dat het niet verwacht werd dat er niet gereageerd zou worden door iemand van de beklaagde zijde, maar de zichzelf Bachelor noemende Gentle deed toch echt wel alsof de bruid net was weggeven. Zoveel tranen bij elkaar geschreven in een stuk is vermakelijk. Andermaal het bewijs leverende dat deze bond een ongeleid projectiel is die zeer graag aan insubordinatie doet. Bsc Gentle u maakt op mij absoluut geen enkele indruk met uw erg emotioneel betoog over hoe hard u werkt ter bescherming van de samenleving. De vuilophaler werkt waarschijnlijk harder dan u. 

Overigens moet u niet doen voorkomen alsof het in mijn artikel zou gaan om het Regio Bijstands Team als geheel. De criminele bende die zich op beestachtige wijze heeft misdragen tegenover een weerloos gezin, is terecht achter slot en grendel en het is al helemaal niet uw taak om dat op haar rechtmatigheid te toetsen. Daartoe bent u, noch de bond bevoegd. Huisvredebreuk in samenhang met bedreigingen en (pogingen tot) meerdere strafbare feiten dienen voorgoed afgestraft te worden. Temeer daar die feiten begaan zijn door degenen die geacht worden de samenleving te beschermen. Dat werkt strafverzwarend in de rechtszaal. Straks zult u ook voor de rechter willen bepalen welke strafmaat die moet toepassen. 

U doet in uw stuk voorkomen alsof het werk dat RBT doet, een gunst is aan de samenleving. Wereldwijd zijn er agenten die zich met hart en ziel werpen op hun taak van DIENSTBAARHEID aan de samenleving. Die de dood vinden in the line of duty en het niet voor zichzelf deden, maar voor de samenleving die zij DIENEN! Indien u uw taak te zwaar vindt en aan huilen toe bent, dient u netjes ontslag in en geeft u anderen die in de rij staan dit beroep met liefde uit te oefenen, de kans om het te doen. U noch enige andere gewapende macht doet de samenleving een gunst. U dient dus uw werk naar eer en geweten en binnen wet en regelgeving te doen. Met uw emotioneel verhaal wilt u waarschijnlijk medelijden genereren en goedpraten het beestachtig gedrag dat tentoon is gesteld ten huize van de familie Ramsoedh. Daarbij schroomt u er niet voor om bij gebrek aan valide argumenten een persoonlijke aanval op mij te openen. 

Bsc Gentle Laat het zeer goed duidelijk zijn voor u dat u mijn evenknie nog lang niet bent en ik mij nimmer zal verlagen tot het bedenkelijk niveau dat u etaleert. Overigens schijnt u veel te weten van de politiek. Waarschijnlijk doordat u de achterdeur van de politiek gebruikt om zaken gedaan te krijgen? 

Heer Gentle voor het geval het u is ontgaan, de topic van mijn artikel betreft het schandalige schaamteloos gedrag van de criminele RBT-leden die zich tegenover een weerloos gezin hebben misdragen. U heeft niets over de topic te zeggen, merk ik. Hoe kan het ook anders. Ter uwer informatie, de samenleving is blij dat de criminele bende die zich heeft misdragen tegenover een weerloos gezin, achter slot en grendel is. En nu hopen dat deze rotte appels uit het korps verwijderd worden. 

Advies: Probeert u volgens de theorie van Karl Popper de aantijgingen falsificeren.  
Nooit van gehoord? Een brug te ver voor u? 
Googled u even Bsc Gentle, want het hanteren van het toetsenbord is het minste dat we van u mogen verwachten. 
Voor mij is met deze eerste en laatste reactie op de als non valeur reagerende Bsc Gentle deze non-discussie afgesloten. 

Mr. Drs. Sharmila Kalidien-Mansaram

Hiermee sluit Starnieuws deze discussie af. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May