Man overleden na te zijn aangereden door bromfietser
06 May 2019, 15:44
foto


Kisoendath Dipai (64) is op 28 april in het ziekenhuis overleden. Hij werd in de middag van zaterdag 27 april aangereden door een 31-jarige bromfietser. Het geval heeft zich voorgedaan te Mariënburg, in het district Commewijne. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is gestegen naar 26. 

Uit het politionele onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser over de hoofdweg van Mariënburg reed toen Kisoendath Dipai de straat overstak met als gevolg de aanrijding. Dit meldt de politie Public Relations vandaag. 

Uitwendig bekeken vertoonde het slachtoffer Dipai geen verwondingen, echter was hij niet aanspreekbaar. Hij werd per ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Hij werd opgenomen voor verpleging. Een dag later is hij overleden. 

Zijn ontzielde lichaam werd na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het lijk is hierna afgestaan aan de nabestaanden. De bromfietser is na verhoor heengezonden door de politie en wel na overleg met het Openbaar Ministerie.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May