Omgevallen EBS-mast op auto terechtgekomen
02 May 2019, 05:57
foto
Een omgevallen mast met een transformator daarop is op een auto terechtgekomen. (Foto: EBS)


Een mast van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) met daarop een transformator langs de Nieuw Weergevondenweg, is omgevallen. Deze kwam op een voorbijrijdend voertuig terecht. De auto is hierdoor ernstig beschadigd.  Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. 

De manschappen van de EBS, zijn gemobiliseerd om het net te rehabiliteren, en de stroomvoorziening in de omgeving, te herstellen. In verband met het rehabilitatieproject Nieuw Weergevondenweg, is de EBS in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C) bezig de masten langs de Nieuw Weergevondenweg te verplaatsen van de zuidelijke naar de noordelijke berm. Op voornamelijk deze berm zijn door een contractor van OWT&C grondverzetwerkzaamheden gaande (aanbrengen nieuwe riolering etc.). 

Met de zware regens is op diverse locaties de bodemgesteldheid dusdanig veranderd (zacht grond) dat dit erin heeft geresulteerd dat de mast scheef kwam te staan en door het gewicht van de transformator op een voorbijrijdend voertuig terecht is gekomen. Met de benadeelde zijn er reeds afspraken gemaakt over de verdere afhandeling, meldt de EBS. 
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May