Sapoen: Derde zetel Saramacca is voor HVB
28 Apr 2019, 18:34
foto
De Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) heeft het afdelingsbestuur van Saramacca geïnstalleerd. De HVB gaat voor behoud van de zetel in dit district.


Na de NDP en de VHP zal de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) volgens politiek leider Raymond Sapoen, de derde zetel van Saramacca in de wacht slepen. De politicus meent dat de 'rode partij', doelende op Pertjajah Luhur, niks te zoeken heeft in Saramacca.

De HVB heeft vrijdag in Saramacca het afdelingsbestuur bestuur geïnstalleerd onder leiding van Shammy Gauri. Het afdelingsbestuur bestaat uit vertegenwoordigers van alle ressorten. Op deze avond werd ook het infocentrum van de partij geopend. In dit district zijn de belangrijkste beleidsissues voor de HVB landbouw en ondernemerschap.

Gauri zei dat hij zonder enige inbreng van de politiek al heel veel heeft kunnen bewerkstelligen voor het district Saramacca, maar dat hij veel meer wil gaan betekenen voor dit district. “Ik heb niets meer voor mezelf nodig aangezien God mij de kracht en zegen heeft gegeven om in die behoefte te voorzien. Maar ik wil veel meer doen voor Saramacca om samen met u ons district verder tot ontwikkeling te brengen. Daarom ben ik in de HVB omdat zij ook geloof in mij hebben en mij de kans en de steun bieden mij te versterken voor dit mooi district.”

Ayub Muntari, coördinator van HVB regio West, gaf met een stukje geschiedenis aan dat de aanwezigen zelf moeten concluderen wie de eigenlijke overlopers zijn geweest binnen de Surinaamse politiek, en dat de HVB al lang niet meer wakker ligt van de eentonige beschuldigingen. “Wij moeten verder en dat doen wij ook. Met de reeks van activiteiten die wij sinds enkele jaren uitvoeren, maken wij Suriname ervan bewust wij uit elke crisis zullen komen als wij ook daadwerkelijk invulling geven aan de kernwaarden van de partij.”
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May