Man in Brokopondo overleden door steekverwondingen
06 Mar 2019, 14:45
foto


Ryan Adjako is afgelopen week overleden na een steekpartij te 'Banafo Kondre' in het district Brokopondo. De politie van Brownsweg trof het slachtoffer aan met steekverwondingen aan het hoofd en hals bij aankomst op de locatie. Hij stierf kort na aankomst van de politie ter plaatse.

Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. In het belang van het onderzoek werd het lijk, na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie ter obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopige onderzoek blijkt, dat Adjako aan de verdachte Guno, J. alias 'Kiem' had gevraagd om sigaretten voor hem te kopen in het dorp. Hij moet geïrriteerd zijn geraakt, omdat hij vond dat Guno J. te lang wegbleef.

Nadat Guno J. teruggekomen was, ontstond er een woordenwisseling tussen de twee. Die woordenwisseling liep zodanig uit de hand dat beiden met elkaar op de vuist gingen. Op een bepaald moment moet Guno J. een scherpvoorwerp tevoorschijn hebben gehaald waarmee hij Adjako steekverwondingen toebracht. Het scherpvoorwerp is nog niet terecht. Na zijn daad koos Guno J. het hazenpad. Zondag werd hij door de politie van het ressort Brownsweg aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd Guno j. in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Recherche van Regio Midden, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May