DOE informeert kwetsbare groepen over wanbeleid
05 Mar 2019, 20:52
foto
De delegatie van DOE, onder leiding van Steven Alfaisi, heeft afgelopen weekend gesprekken gevoerd met mensen van Arbrabroki.


De Partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) brengt huis-aan-huisbezoeken om mensen te informeren over "het wanbeleid dat door de huidige regering wordt gevoerd". DOE vindt het nodig dat ook de kwetsbare groepen omstandig geïnformeerd dienen te worden over de ongewenste situatie waarin het land verkeert en wat er met z’n allen gedaan kan worden om hieraan een einde te maken. De partij voert een 'DOE MEE-campagne' in verschillende buurten.

Het afgelopen weekeind heeft DOE van de bewoners van Abrabroki en omgeving uit de eerste hand vernomen hoe zij omgaan met de desastreuze gevolgen van het gevoerde beleid van de regering. De DOE-delegatie, onder leiding van partijvoorzitter Steven Alfaisi, constateert een enorme teleurstelling en demotivatie in de buurt. “Het is een kwestie van overleven en van dag tot dag leven. Ook ontbeert de jeugd een goed sportcentrum in de wijk”, is de conclusie van Alfaisi. "Middels persoonlijk contact horen wij de wensen en grieven van onze medeburgers aan, en nemen die mee in onze standpunten op diverse fora."

De DOE-delegatie stak de bewoners van Abrabroki een hart onder de riem en wees hen op het bewust omgaan met de op hen rustende verantwoordelijkheid als kiezers. “Kies leiders waarvan je een grote mate van zekerheid hebt dat ze eerlijkheid en het algemeen belang nastreven. Leiders die willen investeren in de gezinnen, het onderwijs en de gezondheidszorg. Leiders die bereid zijn kundige mensen in te zetten om land en volk te ontwikkelen. Leiders die niet constant staan te liegen, maar durven de waarheid te spreken en bewijzen dat ze willen investeren in onze jongeren en kansarmen”, zegt voorzitter Alfaisi.

De samenleving wordt omstandig geinformeerd over de ideologie van de partij. Ook wordt medeleven getoond voor de moeilijke tijden die zij doormaakt als gevolg van het wanbeleid dat er door de regering wordt gevoerd. "De DOE-partij blijft zich onverkort inzetten om, samen met onze medeburgers, voorstellen uit te werken zodat wij, ondanks de steeds verslechterde situatie in het land, het hoofd boven water kunnen houden," zegt de politieke organisatie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May