Tragische dood drie werknemers houtbedrijf
25 Jan 2019, 22:11
foto


Jonathan Kowikromo (19), Gorgio Gemin (22) en Ricardo Karsosemito (38) hebben vrijdag het leven gelaten door een verkeersongeval. Zij waren werkzaam bij een houtbedrijf te Brownsweg.

Het verkeersongeval vond plaats op de weg naar Atjoni, ter hoogte van het gebied dat bekend staat als Kleine Saramacca. De politie van Brownsweg begaf zich naar de plek en trof een personenauto aan die vóór de komst van de brandweer door een ander voertuig uit een goudput was getrokken.

Collega’s, die ter plaatse werden aangetroffen, verklaarden dat de drie slachtoffers in de middag van donderdag 24 januari vanuit Brownsweg vertrokken waren richting Paramaribo. Toen zij naar de stad belden en te horen kregen dat de drie niet in Paramaribo waren aangekomen, besloten ze op zoek naar hen te gaan omstreeks 1 uur vrijdagochtend.

Om negen uur in de morgen zagen zij persoonlijke spullen van de slachtoffers op het water van een goudput drijven. Die put bevindt zich langs de weg naar Atjoni. De wagen waarin de mannen zaten is in de goudput terechtgekomen. Met het overlijden van deze drie arbeiders staat de verkeersbarometer landelijk op zes, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May