Verdachten staan terecht voor diefstal en heling
25 Jan 2019, 07:28
foto


Naziem S. en Maikel A. worden tezamen en in vereniging in het derde kanton, diefstal middels braak verweten. In het tweede kanton worden zij beschuldigd van opzetheling en schuldheling. Dit is op afgelopen 30 november in het district Wanica gebeurd. Deze zaak werd op de rechtszitting van donderdag voorgedragen door officier van justitie, Claudia Bruining.

Naziem S. wordt door advocaat John Ferdinand bijgestaan. Aan Maikel A. is advocaat Justina Eduards toegevoegd. Aan Starnieuws zegt Ferdinand dat zijn cliënt slechts een taxirit gereden had. Terwijl beide verdachten bezig waren de woning binnen te dringen, zat een vrouw in de woning die alles op de camera kon volgen. Ze verliet de woning via de achterdeur en schakelde de politie in. Beiden werden in dezelfde straat aangehouden.

De verdachte Maikel A. had pas zijn gevangenisstraf uitgezeten voor doodslag. Op die bewuste dag werd hij wederom aangehouden. Kantonrechter Marie Mettendaf heeft deze zaak uitgesteld naar de rechtszitting van 14 februari. Ze heeft Eduards de gelegenheid geboden om het dossier van haar cliënt te bestuderen.

Wanita Ramnath
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May