President tevreden over minikunstgrasvelden
22 Dec 2018, 21:21
foto
President Desi Bouterse onthult het naambordje van het minikunstgrasveld Pontbuiten.


"2018 is bijna achter de rug, maar er is heel hard gewerkt. Ik weet dat heel wat mensen het anders zien. Ik heb alle mooie dingen gezien die ik graag wilde zien," zei president Desi Bouterse vandaag bij de oplevering van het minikunstgrasveld bij het sportcomplex te Pontbuiten. "Zo ook bij dit complex," stelde hij. Pontbuiten is een kinderrijke woongemeenschap.
Te Paranam is vandaag ook een minikunstgrasveld opgeleverd. Dit project wordt uitgevoerd door KNVB met middelen van het Staatsolie Sport Ontwikkeling Fonds samen met het ministerie van Sport- en Jeugdzaken (S & J). Er komen naast de bestaande minivelden nog 6 van deze velden in stad en district. Er is gezorgd voor een beheer- en onderhoudsplan voor al deze velden via het ministerie van S & J samen met de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB).

In de pijplijn is de rehabilitatie van de 14 eerste minivelden die zijn opgezet, stelde minister Nalini Gopal van S & J. Ze stond stil bij vandalisme die kan optreden en "dat we met zijn allen erop toezien dat er goed gebruik wordt gemaakt van deze velden."

Regie Blinker als vertegenwoordiger van de KNVB heeft aandacht gevraagd voor het duurzaam gebruik van dit complex. Gekoppeld aan de ingebruikname zijn, heeft Jaliens samen met Stephen Burke van de KNVB negen jeugd introductie trainers opgeleid. De president was ingenomen dat er ook is gezorgd voor een opleiding aan de ingebruikname.

Na het officieel gedeelte waren er tal van voetbal activiteiten voor de jeugd. Volgens de president is het belangrijk dat in alles wat we doen, we de kracht van de Here roepen. Hij wilde ook een balletje trappen en trapte een penalty.

Ala-D Media
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May