Inter Moengo Tapoe sluit jaar winnend af
22 Dec 2018, 17:26

Inter Moengo Tapoe is dit jaar, na 6 partijen, nog steeds ongeslagen. De ploeg van Ronnie Brunswijk zegevierde vrijdagavond in het Frank Essed Stadion over Nishaan 42 met 3-0. De ruststand in deze ontmoeting was 1-0.

Inter miste enkele goede scoringskansen. De doorbraak kwam pas na 30 minuten spelen. Serginio Noeni Eduards ontsnapte aan een buitenspel door simpel door te lopen. Hij schakelde met een schijnbeweging de doelman uit en kogelde de bal het lege doel in 1-0. Ondanks de voorsprong krioelde het van gemiste kansen bij Inter. De ploeg uit Moengo bleef dicteren, terwijl de thuisploeg bij vlagen kwam opzetten. Het bleef 1-0 bij het ingaan van de rust.

In de tweede helft was Inter fortuinlijker. Een prachtig genomen vrije trap op rechts door Migamba Antomoi vergrootte de voorsprong,2-0. Hij tilde de score rond de 82e minuut naar 3-0. Miscommunicatie uit een hoekschop in de verdediging van Nishaan maakte dat Inter de score kon vergroten. Nishaan kwam nauwelijks tot zijn spel. Nishaan 42 blíjft steken op 2 winstpartijen uit 6 wedstrijden en heeft 1 wedstrijd gelijk gespeeld. De ploeg uit Wanica heeft nu 7 competitiepunten. De afgezette kampioen heeft ook 6 gespeeld, 4 gewonnen en twee gelijk gespeeld. Inter verlaat met 14 competitiepunten zoetjes aan de sub top en nestelt zich nu bij de top van de Eerste Divisie competitie van de SVB.

In de wedstrijd tussen Voorwaarts en WBC, heeft WBC zich de betere partij getoond. De strijd eindigde in een 4-1 overwinning voor WBC.