Managementcertificaat voor leidinggevenden Juspol
13 Dec 2018, 22:49
foto
Een deel van de cursisten met hun certificaten, de directeur Justitie,
Marianne Chin A Fat (uiterst links), de Directeur Operationele Diensten,
Lucretia Redan (staand 6de vanuit links) , en de consultant Sunil
Lacki(staand 4de vanuit rechts).


Vijftien leidinggevenden van diverse afdelingen en onderdirectoraten van het ministerie van Justitie en Politie (Juspol) hebben maandag, na een maand lange training, op het ministerie hun managementtraining certificaat ontvangen. De directeur Operationele Diensten, Lucretia Redan, zei bij de uitreiking van de certificaten te hopen dat de opgedane kennis merkbaar zal zijn in de functionering van de groep.

De training heeft van 19 oktober tot en met 19 november 2018 geduurd. Het doel van deze cursus was om de leidinggevenden tools aan te reiken om hun werk steeds beter te kunnen doen.

Tijdens de training zijn verschillende thema’s die met management te maken hebben, aan de orde gekomen. Leiderschapsstijlen, inzicht in persoonlijke leiderschapsstijlen, communiceren binnen een organisatie, succesvol leren onderhandelen, change management of omgaan met veranderingen op de werkplek, zijn allemaal zaken die de cursisten zijn bijgebracht.

Naast Redan, was de directeur van Justitie, Mariane Chin A Fat, met andere genodigden op deze certificaat-uitreiking aanwezig. De consultant Sunil Lacki was aangetrokken voor het verzorgen van de training, meldt de voorlichting van Juspol, via het Nationaal Informatie Instituut.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May