Leo Victor wint uit van Notch met 1-0
03 Dec 2018, 08:46

De ploeg van Leo Victor doet momenteel goede zaken in de Eerste Divisie competitie van de Surinaamse Voetbal Bond. Zondag werd met 1-0 gewonnen van semikampioen Notch.

De jongens van Etienne Remak hebben uit drie wedstrijden een 100% overwinningsreeks. De overwinning in het Ronnie Brunswijk stadion kreeg de club niet cadeau. Notch bood goed weerstand. De rust in deze ontmoeting was 0-0. Ook in de tweede helft kon de overwinning beide kanten op gaan. Aan spanning ontbrak het ook niet. Een miscommunicatie in de 62e minuut in de verdediging van Notch, werd deze vereniging fataal. Gilberto Cronie kon op rechts keihard uithalen: 1-0. In de 68e minuut kreeg Glerby Eduards van Leo Victor de rode kaart. Ondanks deze numerieke minderheid kon de thuisploeg geen munt slaan uit de situatie. Notch lijkt het winnen te zijn verleerd en heeft uit twee wedstrijden nog geen punten weten te vergaren. Overigens is dit team voor haast 75% verjongd.

Ondanks 3 overwinningen uit 3 partijen bezet Leo Victor de tweede plek met 9 punten. Transvaal heeft een beter doelsaldo en prijkt op de eerste plek. De top drie is deze speelronde word afgesloten met Robinhood. Zaterdag speelde de landskampioen 1-1 tegen Inter Moengo Tapoe.