ABOP Jongeren: Een goed begin is het halve werk
07 Oct 2018, 01:01
foto
Jongeren participeren enthousiast aan het 'ABOP Jongeren Ready for school event' zaterdag in het partijcentrum.


Ruim 150 jongeren hebben zaterdag in het 'ABOP Jongeren Ready for school event' geparticipeerd. Deze activiteit met als thema ‘Een goed begin is het halve werk’ werd gehouden in het ABOP-centrum aan de Verlengde Keizerstraat. De jongeren hebben heel veel opgestoken voor een goede start voor het schooljaar.

Saskia Wip heeft een tijdmanagement training gehouden en de voordelen hiervan, zoals productie- en prestatiegericht werken en meer eigen tijd creëren belicht. Er zijn interessante ervaringen met elkaar gedeeld. Volgens de ondervoorzitter van ABOP-jongeren, Edgar Sampi, is speciaal gekozen voor deze vorm om het nieuwe schooljaar aan te vangen. Waar anderen nog feesten, hebben wij ervoor gekozen, gezien het belang van onderwijs, om doelgericht met de jongeren bezig te zijn. De scholieren, van wie enkelen ook nog geen lid zijn van de partij, zullen in dit studiejaar gevolgd worden en waar nodig de ondersteuning blijven krijgen.

"Het is slechts het begin en onze eerste activiteit van het nieuw gekozen jongeren bestuur. Wij zijn nog bezig om intern een goede structuur neer te zetten," legt Sampi uit. Ook de ABOP-jongeren voorzitter Stefanus Ligorie is heel blij met de opkomst. "Wij moeten de jongeren klaarstomen want een heel schooljaar investeren zonder resultaat in deze dure tijd. is heel erg zwaar.”

Emmy Hart heeft een interessante interactieve motivatiesessie gehouden. De jongeren waren laaiend enthousiast met haar presentatie. Vooral de harde maatschappelijke realiteit werd aan hen voorgehouden en hoe zich daartegen te weren en doelgericht succesvol te opereren. De jongeren kijken terug op een geslaagd evenement. Elk kwartaal zullen zulke activiteiten worden gehouden. Ook wordt naast de interne organisatie hard gewerkt aan een jaarprogramma 2019.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May