Topartiest Didi Kempot krijgt plakkaat van president
30 Sep 2018, 16:36
foto
De Indonesische artiest Didi Kempot bedankt president Desi Bouterse voor de waardering die hij heeft gekregen. Hij heeft een plakkaat van de president ontvangen. (Foto: NII)


President Desi Bouterse en zijn echtgenote waren zaterdagavond in de Anthony Nesty Sporthal eregasten tijdens de show van de artiest Didi Kempot. De artiest ontving uit handen van de president een plakkaat als blijk van waardering. Bouterse bedankte de organisatie voor het halen van deze superster uit Indonesië naar Suriname.

Als blijk van waardering voor de bijzondere bijdrage van Kempot bracht de president een speciaal woord van dank uit namens het gehele Surinaamse volk, aan de artiest. Het staatshoofd noemt het geweldig dat de artiest steeds een goede ambassadeur is gebleven van de Pop Jawa muziek, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Bouterse sprak de hoop uit dat de band tussen de artiest en Suriname op muzikaal gebied heel lang gecontinueerd mag worden. Het goed opgekomen publiek heeft genoten van ede show en de vele hits van Kempot. Aanwezigen hebben uit volle borst meegezongen.


Thursday 28 May
Wednesday 27 May
Tuesday 26 May