Een jaar gratis dansles tijdens McDonald's Talentenshow
28 Sep 2018, 08:30
foto
Jongeren tijdens een dansact eerder deze maand tijdens de McDonald's Talentenshow.


20 talenten krijgen een jaar lang gratis dansles bij DBE Studios. De dans-scholarship is tot stand gekomen met behulp van Godo-bank. In de maand september houdt McDonald’s elke vrijdag de McDonald’s Talentenshow. Vrijdag is de laatste editie van deze talentenshow.

Marcelino Zandwijken van DBE zegt veel talent te hebben gezien tijdens de McDonald’s Talentenshow. De dansschool DBE Studios gaf een optreden als special act de vorige week, waarbij een aantal geweldige dansacts bij andere optredens is gezien. “Ik weet dat veel kinderen over een geweldig danstalent beschikken, graag dansles zouden willen volgen, maar helaas geen lesgeld kunnen betalen. Met deze dans-scholarships wil ik ze in de gelegenheid stellen hun dromen te kunnen verwezenlijken door vakkundige danslessen te volgen om zo hun talent op een ander niveau te ontwikkelen”, merkt Zandwijken op.

Dansschool DBE Studios is geruime tijd een trouwe partner van Godo op het gebied van talentontwikkeling met betrekking tot dans. De bank heeft twee jaar de Dance Bootcamp Events gesponsord en heeft de ontwikkeling gezien bij pupillen die gegroeid zijn van startende tot professionele dansers. Godo heeft daarom besloten scholarships aan te bieden in samenwerking met DBE, om zo nieuw talent aan te leveren op het dansgebied.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May