Minister Elias installeert bestuursleden MMC
02 Aug 2018, 09:36
foto
Minister Antoine Elias bezig met de installatie van de twee nieuwe leden van het bestuur van MMC. Uiterst rechts Heve Sibilo en naast hem Ruben Seedo.


Heve Sibilo en Ruben Seedo zijn woensdag geïnstalleerd als lid van het stichtingsbestuur van het Mungra Medisch Centrum (MMC). Minister Antoine Elias van Volksgezondheid verrichtte de installatie, in het bijzijn van de directie van het MMC.

Girjakoemar Dinai en Moza Morsen zijn niet teruggekeerd in het bestuur. Bisnoepersad Dalloesingh (voorzitter), en de leden Evert Hermelijn, Manaaf Nizarali, Arief Laismohamedkhan en Genky Sodikromo zijn allen teruggekeerd en opnieuw benoemd voor de periode van een jaar. Dalloesingh bekleedt ook de functie van waarnemend algemeen directeur. Elias zegt ervan overtuigd te zijn dat hij een goede job zal doen.

Sibilo en Seedo hebben in het verleden hun krachten gegeven aan het MMC. Sibilo was medisch directeur en Seedo heeft jaren gediend als verpleegkundig directeur. Zij kennen het klappen van de zweep. Elias gaf aan dat het bestuur zijn controlerende taak goed moet uitvoeren, zodat de directie het veldwerk kan afmaken.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May