OWT&C pakt wegen te Zorg en Hoop aan
25 Jul 2018, 18:36
foto
Werkzaamheden van het ministerie van OWT& C te Zorg en Hoop. (Foto: NII)


Enkele straten van Zorg en Hoop worden aangepakt door de afdeling Ontwateringswerken van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C. Ferdinand Wongsoredjo, projectcoördinator vanuit het aannemingsbedrijf Tjong A Langa deelt mee dat het om een project van 2500 meter gaat, waarbij er sprake is van het rehabiliteren, rioleren en asfalteren van de wegen.

Het gaat om de wegen: Hirasing-, Roda-, Stanvaste-, Phlox- en de Palulustraat. Voor wat de Hirasingstraat betreft, worden aan weerszijde van de straat rioleringsbuizen van 12 duim geplaatst. Verder zullen de straattegels vervangen worden door een asfalt laag en zal de straat verbreed worden van 4 meter naar 4.50 meter. Daarin is er ook een voetpad meegenomen, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Aan de Stanvastestraat heeft het ministerie rioleringsbuizen geplaatst. Binnenkort zal de weg worden geasfalteerd. Aan de Phloxstraat zullen de asbestbuizen vervangen worden door pvc-buizen. Ook de Rodastraat die momenteel een zandweg is, zal voorzien worden van een asfaltlaag. Het ligt in de bedoeling de weg die nu 4 meter breed is, te verbreden naar 4.50 meter. Het totale project moet eind 2019 opgeleverd zijn.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May