President en delegatie gearriveerd in Jamaica
04 Jul 2018, 14:46
foto
President Desi Bouterse en delegatie zijn aangekomen op de luchthaven de Jamaica. (Foto: NII)


President Desi Bouterse en zijn delegatie zijn vanmiddag aangekomen in Jamaica voor het bijwonen van de 39e reguliere vergadering van staatshoofden en regeringsleiders.

Met de president zijn meegereisd, First Lady Ingrid Bouterse-Waldring, de ministers Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken, Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme, staffunctionarissen en deskundigen van de ministeries en ondernemers, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

Behalve de vergadering van staatshoofden en regeringsleiders, die van 4 tot en met 6 juli duurt, zijn er ook enkele andere bijeenkomsten gepland. De presidentsvrouw zal tijdens het verblijf in Montego Bay een apart programma voor First Lady's afwerken. Een ronde tafel vergadering met jonge vrouwen en bezoek aan kindertehuis zijn twee van de activiteiten die de echtgenotes op programma hebben.

Minister Tsang zal samen met Surinaamse ondernemers participeren in business sessies, om opties te bekijken voor onder meer nieuwe handelsbetrekkingen binnen de Caribische gemeenschap.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May