35e verkeersslachtoffer genoteerd
03 Jul 2018, 22:00
foto


Josephine Moesjoekoere (57) is de 35e verkeersdode geworden voor dit jaar. Zij is op zondag 1 juli dodelijk aangereden door een personenauto aan de Indira Gandhiweg. Ter plekke trof de politie een slachtoffer op de weg en ander ander op de berm aan. De personenauto lag enkele meters verder op zijn kop in de trens.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder Martin C. (27) met een vrij hoge snelheid reed, komende vanuit Bernarddorp gaande richting Onverwacht. De twee vrouwelijke slachtoffers liepen in dezelfde richting aan de rechterkant van de weg. In een flauwe bocht moet de bestuurder de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij geraakte van de weg en reed de twee vrouwen van achteren aan. De veroorzaker belandde enkele meters verder met het voertuig die over de kop sloeg in de trens. Dit meldt de politie Public Relations.

Moesjoekoere belandde door de slag in de trens en werd door omstanders eruit gehaald. De vrouw begaf kort daarna de geest. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het andere slachtoffer is met zware verwondingen; samen met de bestuurder per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Beiden zijn ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. Martin C. die niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs is in verzekering gesteld en ligt onder politiebewaking in de ziekeninrichting.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May