Werknemer (20) geëlektrocuteerd door hoogspanningskabel
27 Jun 2018, 15:19
foto


Rinato Moesa (20) is tijdens werkzaamheden vandaag geëlektrocuteerd. De politie van Flora heeft zijn ontzield lichaam ter plekke hangend in de bak van een hoogwerker aangetroffen. Hij was samen met andere collega’s, werkzaamheden aan het uitvoeren op het dak van een pand aan de Duisburglaan.

Na het schaften zouden de mannen, die werken voor een aannemingsbedrijf, weer aanvangen met de werkzaamheden. De eerste medewerkers werden door Rinato via een hoogwerker naar het dak gebracht. Het slachtoffer dat het mechanisme bediende, zou terug naar beneden gaan om twee andere collega’s op te halen om die naar het dak te vervoeren.

Rinato zou naar zeggen van de overige medewerkers hebben geroepen naar hen of ze willen zien dat hij de hoogspanningskabel aanraakt. Bij die gelegenheid bracht hij de hoogwerker naar de richting van een 12.000 volt hoogspanningskabel van de Energie Bedrijven Suriname en strekte zijn arm uit naar de kabel om die vast te pakken, met het voor hem noodlottige gevolg, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May