Jeugdcentrum weer paraat bij 155 jaar Keti Koti
26 Jun 2018, 16:18
foto
Fri Fu Tru is het thema van de Keti Koti viering van de EBGS.


Zoals gebruikelijk organiseert het Jeugdcentrum van de EBGS dit jaar wederom de inmiddels bekende Keti Koti viering. Op deze dag staan sport, lekker eten en entertainment centraal. Het thema voor dit jaar is: Fri Fu Tru.

De dag zal starten met een Keti Koti kerkdienst in de Grote Stadskerk aan de Steenbakkerijstraat. Daarna zal een stoet met mensen in klederdracht lopen naar het Jeugdcentrum. Bij het Jeugdcentrum zullen verschillende eetstands Surinaams eten verkopen.

Ook kindervoorstellingstruck met zang en theater, een koto show met verschillende koto misi’s en christelijke odo’s en een fashion show met zelfontworpen koto’s zullen de bezoekers entertainen. Als sportactiviteit zal er een zaalvoetbal knock-out gehouden worden.

Wederom zal er ook dit jaar een zaalvoetbalwedstrijd gespeeld worden tussen verschillende geestelijke leiders zoals Renold Pansa, Steven Reyme, André Misiekaba en ook minister Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken. Een wedstrijd tussen verschillende gospelartiesten, zoals de Anitri Jongeren, Raff Chanco en Shalom Houseband staat eveneens op het programma.

De 1 juli viering is een jaarlijks terugkerend evenement van het Jeugdcentrum waarbij eenieder welkom is om Keti Koti samen te komen vieren.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May