Leiding RGD krijgt complimenten van Elias
08 Jun 2018, 04:41
foto
Minister Antoine Elias van Volksgezondheid krijgt een rondleiding op het hoofdkantoor van de RGD. (Foto: NII)


De leiding van de stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD), heeft een pluimpje gekregen van minister van Volksgezondheid Antoine Elias. Elias was woensdag op werkbezoek bij de RGD en complimenteerde de leiding met de tot nu toe behaalde successen. De waarnemend directeur van de RGD, Edwin Noordzee heeft een presentatie gehouden over de samenstelling en de werkzaamheden van de RGD.

De voorzitter van de vaste commissie volksgezondheid, Jennifer Vreedzaam, vroeg de minister aandacht voor de medicamentenvoorziening. Ook werd aandacht gevraagd voor de late stortingen van de salarissen van het personeel. Elias gaf aan dat hij de kwestie van het laat uitbetalen van het personeel zal bespreken tijdens de vergadering van de raad van ministers.

Na de presentatie oriënteerde Elias zich op de verschillende afdelingen van het hoofdkantoor van de RGD, waarna de delegatie vertrok naar de in aanbouw zijnde poli aan de Limesgracht en de magazijn/apotheek te Kasabaholo, meldt het Nationaal Informatie Instituut (NII).
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May