Shoppingcard Finabank en Kirpalani geïntroduceerd
08 May 2018, 18:43
foto
Nathalie Elliot,Manager Retail Banking Finabank, & Martina Amatoemar Marketing Manager Kirpalani bij de introductie van de shoping card.


De Finabank Kirpalani shopping card is dinsdag geïntroduceerd. Het gaat om een kaart waarbij het mogelijk is om gemakkelijk en voordelig te winkelen bij Kirpalani. Finabank en Kirpalani hebben als eerste in Suriname een shopping card als betaalmiddel te introduceren. De shopping card is een prepaid card op basis van een voordelige lening tot SRD 50.000 bij Finabank.


Met de shopping card, kan gemakkelijk gewinkeld worden bij Kirpalani. Het voordeel van de kaart is dat voor uitgaven zoals aan huisinrichting of persoonlijke verzorging, financiële ruimte geboden wordt door Finabank en er geen contant geld vereist is om te kunnen afrekenen bij Kirpalani. De introductie van de kaart gaat gepaard met extra’s zoals een keuze uit gratis KirpalaniKom pakketten, SRD 50,- welkomstbonus en financieringskosten vanaf 0,5% per maand bij Finabank. De shopping card wordt aangeboden aan consumenten en kan worden aangevraagd in alle Kirpalani winkels. De goedkeuring vindt plaats binnen 1 werkdag.

“Door samen te werken met Finabank als innovatieve en hard groeiende bank, waar veilig en gemakkelijk bankieren mogelijk is, hebben wij met de shopping card winkelen tot een nog gemakkelijkere en fijne ervaring gemaakt”, zegt Vijay Kirpalani, algemeen directeur van Kirpalani’s N.V. Het is met de shopping card ook mogelijk om online te winkelen in de webshop. Almar Giesberts, commercieel directeur van Finabank,: “Kirpalani investeert fors in het verder uitbreiden en verbeteren van de winkelervaring, ook online, en wij kunnen door de samenwerking winkelplezier rechtstreeks aanbieden aan onze bestaande en nieuwe klanten”.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May