NPS-delegatie voert gesprekken met bewoners Pontbuiten
29 Apr 2018, 20:20
foto
De NPS-delegatie onder leiding van voorzitter Gregory Rusland (midden) luistert naar de noden van de mensen in Pontbuiten.


Een delegatie van de Nationale Partij Suriname (NPS), onder leiding van voorzitter Gregory Rusland heeft zaterdag gesproken met bewoners van Pontbuiten. Met de informatie die verzameld wordt via gesprekken met de buurtbewoners, is de partij bezig zich voor te bereiden op wat zij moet doen, zodra zij weer regeer-
verantwoordelijkheid krijgt. De mensen hebben aangegeven dat er verandering moet komen, zegt Rusland.



Duidelijk kwam naar voren dat de mensen het moeilijk hebben en klagen over onder andere de hoge prijzen in de winkel, de lage lonen, de verwaarloosde infrastructuur, de criminaliteit. Naar voren kwam steeds dat de mensen het beter hadden met de NPS in de leiding van het land en dat de situatie toen stabiel was vanwege het verantwoord beleid dat toen gevoerd werd.

Een gezin vertelde de NPS-delegatie dat het de dag tevoren salaris had ontvangen en na één bezoek aan de markt het geld op is. "A san dis no kan go so doro," werd er aangegeven.

Dit bezoek is een aanzet voor een programma van de afdeling Paramaribo dat voor de komende jaren zal worden uitgevoerd ter voorbereiding op de verantwoordelijkheden die de partij wachten, bij voldoende ondersteuning van de kiezers in 2020. De partij gaat voor een ruim mandaat bij die verkiezingen, deelt Rusland mee.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May