IMT wint met 5-0 van kampioen Aruba
13 Apr 2018, 19:51
Inter Moengo Tapoe heeft een bijzonder goede wedstrijd gespeeld tegen de kampioen van Aruba in Santo Domingo.

Inter Moengo Tapoe (IMT) is de Concacaf Caribbean Club Shield kampioenschappen goed gestart. De kampioen van Arbua Deportivo Nacionaal werd na een 4-0 ruststand met 5-0 afgedroogd.

De wedstrijd werd vanmiddag afgewerkt in het Estadio Cibao FC in Santo Domingo. Romeo Kastiel vond na 2 minuten spelen reeds het doel. Het was van meet af aan duidelijk dat Inter niets aan het toeval wilde overlaten. Deportivo daarentegen worstelde om terug te komen, echter liet de achterhoede van Inter niets erdoor.

Na een half uur spelen viel het doek voor Deportivo. Donnegy Fer en Stefano Rijssel tekenden in de 32e en 34e minuut 2-0 en 3-0 aan. Miquel Darson rondde de eerste helft af met een prachtig schot 4-0. Hiermee was het gedaan voor de kampioen van Aruba.

In de tweede helft was het meer het beperken van de schade of kijken hoe Inter verder zou uitlopen. Sergino Eduard maakte het karweitje voor de landskampioen in de 65e minuut af met 5-0.

Het was de openingstreffer op dit toernooi. Inter gaat na deze winst aan kop in deze groep.A. Zondag komt de club weer in actie tegen Weymouth Wales, de kampioen van Barbados.