Getrouw geeft visitekaartje af bij kennismaking KPS
13 Apr 2018, 02:02
foto
Minister Stuart Getrouw spreekt het Korps Politie Suriname toe. (Foto: KPS)


Minister Stuart Getrouw van Justitie en Politie heeft het Korps Politie Suriname (KPS) voorgehouden dat zaken als corruptie, aannemen van smeergelden en het doorspelen van confidentiële informatie aan derden, met wortel en tak zullen worden uitgeroeid. Getrouw ziet een productieve samenwerking met de politie tegemoet. Hij bracht donderdag een kennismakingsbezoek aan het korps op het hoofdbureau aan de Duisburglaan.


De bewindsman werd ontvangen door plaatsvervangend korpschef, de commissaris van politie, Darnie Stolk, het management team, afdelingshoofden en medewerkers. De Surinaamse Politie Bond en vertegenwoordigers van de Bond Burger Personeel bij het KPS waren ook aanwezig om de bewindsman te verwelkomen. Raoul Hellings, voorzitter van de Surinaamse Politie Bond, heeft de minister de volle ondersteuning toegezegd en kijkt op korte termijn uit naar de uitnodiging voor het bespreken van zaken die oplossing behoeven. Dit meldt de politie Public Relations.

Plaatsvervangend korpschef Stolk is ervan overtuigd dat de politieorganisatie een productieve samenwerking op basis van wederzijds respect tegemoet ziet met de bewindsman. Hij stelde dat de politie haar werk doet met de middelen die zij ter beschikking heeft en door het toepassen van strategieën van crisismanagement.
‘Geheimhoudingsplicht, juiste attitude, goede communicatieve vaardigheden, creativiteit en respect naar het bevoegd gezag, zullen wederom hun intreden doen binnen alle afdelingen van het ministerie van Justitie en Politie’, hield Getrouw politieambtenaren voor.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May