'Regenboog' voor kinderen van Tout Lui Faut
05 Apr 2018, 06:31
foto
De onthulling van het naambord. (Foto's: Staatsolie)


De kinderen van Tout Lui Faut en omgeving hebben een eigen speelplaats. Deputy Director Downstream van Staatsolie Annand Jagesar, heeft gisteren op het terrein van de sportvereniging Bharat Ka Phool (S.V. BKV) speeltuin De Regenboog feestelijk overgedragen aan de voorzitter van de Shri Lakhsmi Pati Mandir, de heer Soekhoe.

De kinderen hebben bij het onthullen van het naambord spontaan en gezamenlijk de spelregels opgelezen die hierop zijn opgenomen. Hierna hebben ze onder genot van een snack en drank ruim drie uren lekker gestoeid. Jagesar drukte de ruim honderd aanwezige kinderen en hun ouders op het hart zorgvuldig om te gaan met de speeltuin. Soekhoe onderstreepte het belang van de speelplaats voor de kinderen en het netjes houden ervan. Hij bedankte Staatsolie, de Burenraad van Tout Lui Faut en omgeving en de stichting BKV voor dit initiatief.

Het voorstel voor het opzetten van een speeltuin komt van de Burenraad Tout Lui Faut en omgeving. Voor de opzet was er een partner nodig die een terrein beschikbaar wilde stellen. In het bestuur van BKV en de mandir is een goede partner gevonden. De sportvereniging, die onder het beheer van de mandir valt, zal zorgen voor regulier onderhoud, terwijl Staatsolie het groot onderhoud van het multifunctioneel speeltoestel op zich zal nemen.

De regenboog symboliseert de belofte van Staatsolie aan de omliggende gemeenschap dat zij zich zal bekommeren om haar ontwikkeling, zegt de voorlichting van de onderneming. De kleuren staan voor de diversiteit van de kinderen die gebruik zullen maken van de speeltuin. De regenboog symboliseert eveneens hoop, de hoop die Staatsolie heeft in kinderen dat ze het goed doen op school en in de maatschappij.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May