Bond EBS houdt enquête over managementstijl directie
03 Apr 2018, 11:19
foto


Het bestuur van de OWOS, bond bij de Energie Bedrijven Suriname (EBS), houdt een opvallende enquête bij het management en de leidinggevenden. Er zijn volgens het bestuur veel klachten over de managementstijl die vanuit de directie wordt toegepast. "Het bestuur ziet een trend waarbij medewerkers zich niet meer durven uitspreken," schrijft de bond aan leidinggevenden.

De anonieme enquête die gehouden wordt, biedt de medewerkers een unieke kans om hun diepste gevoelens over hoe zaken binnen de organisatie lopen, aan de bond kenbaar te maken. "Anoniem, omdat wij u de ruimte willen bieden om onbevreesd zaken aan te geven," stelt het bestuur.

De enquête is opgebouwd uit een vijftal vragen en biedt de ruimte aan de medewerkers om aan te geven wat ze graag anders wensen te zien. Het bestuur verzekert degenen die meedoen aan de enquête, dat zeer discreet met de feedback zal worden omgegaan. Vanuit algemene standpunten zullen zaken aan de directie en raad van commissarissen kenbaar worden gemaakt.

U kunt de brief die verzonden is aan het management en leidinggevenden hier downloaden.
pdf-icon.gif Brief_blad_1.jpg     pdf-icon.gif brief_blad_2.jpg                
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May