Seniore man vermoedelijk vermoord
29 Mar 2018, 11:31
foto


De politie heeft aan de Tangibaweg in het ressort Lelydorp het lijk van Sheng Pin Liang aangetroffen. De man die ongeveer 60 jaar moet zijn geweest, is vermoedelijk vermoord door rovers.

Vanochtend tegen zes uur kreeg de politie een melding van een beroving in de omgeving van de Tangibaweg. Bij aankomst werden moeder en zoon met verwondingen bij een supermarkt aangetroffen.

De zoon verklaarde dat zij tussen twee en drie uur in de ochtend zijn beroofd door twee mannen. De slachtoffers wonen in een zijstraat van de Tangibaweg waar zij aan pluimvee en landbouw doen. Hij vertelde dat zijn vader nog op het woonadres was. De rovers hadden de plek met het voertuig van de slachtoffers verlaten.

Het lukte moeder en zoon die gekneveld waren achtergelaten om zich te bevrijden en naar de hoofdweg te lopen, waar zij hulp zochten. In de Tangibaweg werd het lijk van de vader gevonden. Het lijk is voor obductie in beslag genomen, terwijl moeder en zoon naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn vervoerd.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May