Santos verplettert Deva Boys met 6-0
05 Feb 2018, 08:23
Standenlijst van de tweede divisie van de SVB/Telesur competitie 2017/2018. Santos voert de lijst weer aan.

Santos heeft Deva Boys in het André Kamperveenstadion met 6-0 gewonnen zaterdag, bij de start van de tweede ronde van de Tweede Divisie van de SVB/Telesur competitie. De club was vast van plan deze wedstrijd niet te verliezen. De laatste wedstrijd in de eerste ronde verloor Santos in eigen huis van Kamal Dewaker. De koppositie is weer overgenomen door Santos.

Santos nam in de 29e minuut van de wedstrijd de leiding middels een fraai doelpunt. Theodoor Dors schoot de bal prachtig in nadat hij keurig werd aangespeeld door Xaviero Perk, Dors maakte geen fout en noteerde 1-0. Na ongeveer 10 minuten was het wederom Dors die de doelman van Deva Boys omspeelde. Hij bracht Santos op 2-0. Met deze stand zochten de ploegen de kleedkamers op.

In de tweede helft leek het erop alsof Deva Boys in de aanval zou komen, maar bij een van de opgezette aanvallen, werd na verlies de bal gelijk gespeeld naar Alvaro Reingoud van Santos die de stand tilde naar 3-0 in de 58e minuut. Terwijl de spelers van Deva Boys nog bezig waren hun wonden te likken, maakte Sirano Edwards gretig gebruik van de situatie en bracht de stand op 4-0 in de 59e minuut. Het leek als of de spelers van Santos niet genoeg hadden want in de 76e minuut was het de speler Xaviero Perk die de score bracht op 5-0. Theodoor Dors maakte zijn hattrick door in de 77e minuut 6-0 te noteren.

Andere wedstrijden
Kamal Dewaker won de wedstrijd van Acoconut met 2-1. Door het verlies van Acoconut en de winst van Santos, neemt de Nickeriaanse club wederom de leiding in de tweede divisie over met uit 10 wedstrijden 23 punten. Acoconut staat nu op de 2e plaats met 21 punten. Happy Boys had SV Flora op bezoek. Flora won met 1-0 van Happy Boys in eigen huis. Door dit verlies van Happy Boys blijft de club op de 3e plaats met 19 punten. SV Broki won van Jong Aurora met 3-0 en blijft stationair op de vierde plaats met 18 punten. Met de winst van SV Flora op Happy Boys, blijft zij ook stationair op de 5e plaats met 16 punten. Door de winst van Kamal Dewaker op Acoconut en de winst van Slee Jr. op Tahiti staan Kamal Dewaker en Slee Jr. op een gedeelde 6e plaats met 14 punten.

Jong Aurora staat op de 8e plaats met 11 punten. Tahiti bezet de 9e plaats met 4 punten, terwijl Deva Boys blijft steken op de laatste plaats met min 3 punten.