Mannen op heterdaad betrapt bij verhandelen drugs
02 Feb 2018, 18:03
foto


Vijf mannen zijn zondag bij een inval op een adres in ressort Noord, op heterdaad betrapt op het verhandelen van drugs. De leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo deden de inval na verkregen informatie. Zij hebben drie van de mannen na afstemming met het Openbaar Ministerie, ingesloten.

Drie mannen waren met een voertuig op het adres aangekomen. Een van hen stapte uit het voertuig en de chauffeur die de politie zag naderen, gooide een aantal zakken met inhoud uit het voertuig. De verkoper, die ervan uitging dat de politie was vertrokken, ging op gegeven moment het spul in het gras zoeken en kwam oog in oog met de agenten te staan. De agenten waren op zoek naar wat de verdachte uit het voertuig had geworpen. Hij is gelijk aangehouden.

De verdachten zijn overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade die het onderzoek verder leidt. De koper heeft een volmondige verklaring afgelegd. Hij verklaarde dat hij de marihuana op zee doorverkoopt aan collega’s van hem die ook vissers zijn.

Drie van de mannen die bleken meer af te weten van de verkoop en inkoop van de drugs, zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May