Dc Para toont attentie bij gouden huwelijk echtpaar
26 Jan 2018, 22:45
foto
Dc Armand Jurel van Para feliciteert het echtpaar Wilfred en Norma Panka-Bilkerdijk met zijn gouden huwelijk. (Foto: BIC Para)


Gouden huwelijk voor het echtpaar Wilfred en Norma Panka-Bilkerdijk.
De districtscommissaris (dc) van Para, Armand Jurel, bracht samen met de bestuursdienst een bezoek aan het jubilerend echtpaar. Het gouden echtpaar kreeg van de DC een enveloppe met inhoud, bloemstuk en felicitaties van de president.


Wilfred Panka en Norma Bilkerdijk hebben elkaar 50 jaren terug ontmoet in een bakkerij aan de Keizerstraat. De vrouw werkte als hulpkracht daar, terwijl de man als klant over de vloer kwam. Zij was toen 28 en hij 36 jaar. Beiden hadden al een relatie opzitten, waaruit bij elk al 2 kinderen waren geboren. Zij maakten kennis met elkaar, raakten verliefd en trouwden op 25 januari 1968.

Volgens de akte van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) zijn Wilfred en Norma Panka-Bilkerdijk precies 50 jaren getrouwd en mogen zij hun gouden huwelijksjubileum vieren met de familie. De familie heeft 9 kinderen, 30 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen.

Panka is geboren op 29 januari 1932 te Paramaribo. Hij is als security guard opgeleid en werkte 18 jaren lang voor de Suralco. Verder was hij vee- en tuinhouder. Met genoegen leverde hij melk voor de buren in de omgeving.
Norma Bilkerdijk is geboren op 13 januari 1940 te Paramaribo. Zij heeft eigenlijk een dokters-assistente diploma, maar voelde niets voor die job. Met het geld dat verdiend werd uit de verkoop van ijsjes en consumptie-ijs, heeft zij financieel ook helpen bijdragen aan de opvoeding van de vijf kinderen die uit het huwelijk voortkwamen en de vier voorkinderen.
Opvallend is dat man en vrouw geboren zijn in de maand januari en ze hadden beiden twee voorkinderen voor ze trouwden, meldt het Burger Informatie Centrum Para.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May