NPS knapt vloer kleuterklas Pikin Slee op
24 Jan 2018, 12:30
foto
De vloer van de kleuterklas is opgeknapt door de NPS en bewoners van Pikin Slee. (Foto's: NPS)


De vloer van de kleuterklas van de JAM Willebrandschool in Pikin Slee is gerenoveerd, na een toezegging van partijleider Gregory Rusland. Hij had vorig jaar november een bezoek gebracht aan het dorp en zag dat de school zich in een slechte staat bevond.

De vloer van de kleuterklas leek op een kapotte asfaltweg en vormde een gevaar voor de kleuters, zegt de NPS in een persbericht. Rusland beloofde namens de partij de leerkrachten om de vloer zo snel mogelijk aan te pakken. Die belofte is intussen nagekomen.

Het renoveren van het lokaal is uit eigen middelen van de partij gefinancierd. De lokale bevolking heeft echter ook een bijzondere bijdrage geleverd. Het resultaat uit deze prachtige samenwerking is een leerruimte die nu kindvriendelijk kan worden genoemd.

Het bevorderen van educatie en ontwikkeling van elk Surinaams kind is verankerd in de ontwikkelingsideologie van de NPS. De partij zal daarom al het mogelijke doen om in het belang van het Surinaamse kind de ontwikkeling in de juiste richting te duwen, zegt de NPS.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May