Man klemgereden en ingesloten voor diefstal
06 Jan 2018, 22:42
foto


De politie van ressort Flora heeft Armando T. (27) ingesloten, nadat hij klemgereden en aangehouden werd door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

Armando T. wordt ervan verdacht op 30 november 2017 een tas met inhoud uit een voertuig te hebben gestolen. De eigenaar van van de auto voerde een gesprek met iemand in de directe omgeving. Het voertuig was niet op slot en op een onbewaakt moment is haar tas met inhoud weggenomen, meldt de politie Public Relations.

Een politieambtenaar in burgerkleding, merkte op hoe een man met kort gevlochten haar hurkend naar het geparkeerde voertuig sloop en een tas wegnam. De dief ging hierna ervandoor in een andere gereedstaande auto. De politieman zette de achtervolging in, maar op een bepaald moment verdween het voertuig uit zijn zicht.

Hij speelde het volgnummer van de vluchtauto door aan de politie van Flora. De auto werd op vrijdag 29 december in het ressort Latour gesignaleerd en klemgereden door RBTP. Armando T. is herkend door de getuige. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten. Het voertuig is hangende het onderzoek in beslag genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May