Stichting 1 voor 12 sluit jaar af met kerstconcert
27 Dec 2017, 20:37
foto
Een beeld van de aanwezigen op het kerstconcert van Stichting 1 voor 12.


De stichting 1 voor 12 heeft dankzij bijdragen uit de gemeenschap, bedrijven en de minister van Financiën Gillmore Hoefdraad, afgelopen zaterdag een kerstconcert dat tevens als jaarafsluiting diende, georganiseerd. De ruim 150 gasten zijn na het concert met een tevreden gevoel en een stevig pakket naar huis gegaan. Het feest is gehouden op het kantoor van de stichting aan de Van Sprangweg.

De voorzitter van 1 voor 12, Louis Vismale, zegt dat het concert eigenlijk was afgeblazen, maar door de grote vraag van de kinderen heeft de stichting gemeend om het door te laten gaan. De activiteit was bestemd voor kinderen, maar ook de mensen die gedurende 2017 in het programma van de stichting zijn geweest, zijn op uitnodiging naar het kerstconcert gekomen.

Vismale heeft gezorgd voor transport voor enkele van de mensen, zodat zij op het kerstconcert aanwezig konden zijn. Er was een kerstman om de kinderen bezig te houden en een muziekformatie zorgde voor muziek. De kinderen konden bij het grabbelen leuke prijzen winnen.

Het evenement zou in een grotere setting gehouden worden, maar de stichting heeft de kosten voor de begrafenis van Mitchell Doom op zich genomen. Doom wordt vandaag ten grave gebracht. Vismale vraagt de gemeenschap om in gebed te gaan voor de 13-jarige Sahil Sewnandan die samen met Doom op de brom reed, toen zij aangereden werden. Vismale zegt dat Sewnandan nog in een instabiele toestand verkeert.

Stichting 1 voor 12 hoopt op nog meer ondersteuning uit de gemeenschap in 2018, zodat zij door kan gaan met het helpen van mensen die in nood verkeren, zegt Vismale. “Ik ben zeer blij dat men in en buiten Suriname een helpende hand biedt aan de mens in nood.”
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May